Pressemeddelelse

AutoMester Viby bliver AutoMester E+ for at placere sig solidt i fremtidens bilbranche

I den sydvestlige del af Århus ligger AutoMester Viby, der er drevet af den passionerede automekaniker, Jørgen Lassen. Siden 2008 har værkstedet været en del af AutoMester, der er vinder af Årets Værkstedskæde-prisen ved Auto Awards 2023. Den 1. januar 2024 opgraderede værkstedet til E+ for at stå stærkere i fremtidens grønnere bilbranche.

Den 55-årige automekaniker, Jørgen Lassen, har altid haft flair for elektronik og mekanik. Det kunne ses helt fra barnsben, hvor han ønskede sig ting som vækkeure, alene fordi de kunne skilles ad og samles igen. Sidenhen blev det cykler og knallerter, der kom under lup og blev fikset, og til sidst blev det biler. For Jørgen udgør livet som værkstedsejer den ideelle situation, idet det kombinerer hans store interesse for mekanik, en god portion selvstændighed og hyggelig kundekontakt. Det har han nydt i AutoMester Viby i 16 år, siden han overtog værkstedet i 2008. Nu er tiden kommet til forandring:

“AutoMester Viby er blevet en del af AutoMesters E+ koncept for at imødekomme den voksende efterspørgsel på hybrid- og i endnu højere grad elbiler. Det er jeg utrolig glad for at sende et klart signal om ved nu at være en del af AutoMester E+,” fortæller Jørgen Lassen, og fortsætter:

“Vores E+ medlemskab viser desuden, at vi er omstillingsparate, følger med tiden og går ind for den grønne omstilling, hvilket er afgørende for at stå så stærkt som muligt i fremtidens autobranche.”

All in på den grønne omstilling
Siden Jørgen Lassen overtog AutoMester Viby i 2008, der før var Kelsens Auto, har han været en del af landets største værkstedskæde, der består af knap 400 værksteder og mere end 1100 dedikerede mekanikere. Den 1. januar 2024 tog han springet og opgraderede til AutoMesters E+ koncept, hvilket medfører at han og hans to ansatte kan skilte med E+ ydelser som service og reparation af el- og hybridbiler, E+ vejhjælp, vejledning om grønnere kørsel, og meget mere.

“AutoMester er et godt og solidt brand, der signalerer kvalitet og faglighed, og samtidig hjælper mig med at være opdateret indenfor den seneste udvikling i autobranchen. Det er særligt vigtigt for mig med hensyn til kurser og uddannelser.
E+ konceptet giver løbende adgang til den nyeste viden indenfor el- og hybridbiler, og jeg glæder mig allerede til det videregående kursus, jeg er skrevet op til,” fortæller den 55-årige automekaniker, der aldrig lader til at mættes af viden.

Ifølge Jørgen Lassen er det særligt håndteringen af sikkerheden, der gør det mere avanceret at arbejde med elbiler. Derfor kræver servicering af el- og hybridbiler, at man investerer i det rette udstyr, ligesom det er afgørende at have tilstrækkeligt med faglig viden. På det grundlag var der ingen tvivl om, at AutoMesters E+ koncept var det helt rigtige for Jørgen Lassens værksted. Beslutningen blev desuden bakket op af Jørgen Lassens 24-årige søn, der netop er færdiguddannet elektronikingeniør, og fungerer som kyndig sparringspartner til værkstedet.

Om AutoMester E+
Miljøet lider, og bilerne har en del af skylden. Mens bilproducenterne arbejder på højtryk for at udvikle nye og mere CO2-neutrale løsninger, vil AutoMester som Danmarks største værkstedskæde gerne gå forrest i at passe bedre på klimaet.
Derfor lancerede AutoMester i 2019 konceptet under navnet AutoMester E+, der handler om at gøre hverdagen lettere for deres kunder og samtidig sikre grøn omstilling og servicering af fremtidens el- og hybridbiler.

Det grønne E står blandt andet for el- og hybridbiler, e-handel og energibevidsthed.
Foruden service og reparation af el- og hybridbiler tilbyder AutoMester E+ blandt andet også online booking, service- og reparationsaftaler, E+ vejhjælp, vejledning omkring grønnere kørsel og meget mere.

Telefon & Mail

86147555

mail@automesterviby.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder